Márkás kazánhoz profi szerelő

Szponzorált tartalom

Saunier Duval szerelő

Saunier Duval szerelő

Ha az ember családi házban él, sokszor fejtörést okozhat a megfelelő működésű, pénztárcabarát fűtő berendezés kiválasztása. Fűtsünk fával és építsünk be egy kandallórendszert? Döntsünk esetleg a mindenki által kedvelt cirkó mellett? Milyen márkájú kazán mellett lenne érdemes megállapodni? Számtalan kérdés merülhetne még fel, és garantáltan nem egy könnyű dolog, ha ilyen kérdésbe ütközik az ember.

Annak idején én is ebben a szituációban voltam, azonban sok utánanézéssel és segítséggel beruháztam egy Saunier Duval kazánra. Ez egy francia márka, amely világszerte, és több európai országban is piacvezető. A cég alapítása régre nyúlik vissza, és az ő nevükhöz köthető az első zárt égésterű kazán bemutatása is. Jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, és közép, valamint felső-közép kategóriás termékekkel vannak jelen a piacon, így szinte bárki számára elérhetőek és megfizethetőek berendezéseik. Továbbá jó alkatrész ellátottsággal rendelkező gépekről beszélünk, amelyek nem arról híresek, hogy csak pár évig szuperálnak, vagy, hogy esetleg bajosak, sokszor meghibásodnak. Ha mindez nem lenne elég, modern dizájnjuk nem lóg ki egy újonnan felújított környezetből sem, hiszen termékeik inkább egy minimalista stílust képviselnek. Minden szempontot összevetve úgy gondoltam, egy ilyen kazánra való beruházás lenne számomra a legjobb döntés, így hát ez nem is történt másképp.

A kazán évek óta hiba nélkül működik, sosem adódott még vele problémánk. Azonban hiába megbízható darabokról beszélünk, amelyekkel hosszútávra lehet tervezni, bármilyen apró meghibásodás a képbe léphet, mint bármelyik másik márkánál vagy eszköznél. Pár éves használat után be is következett a nem várt esemény, a kazán teljesítménye csökkenni kezdett, és furcsa dolgokat tapasztaltunk működésében, amikre eddig nem volt példa. Kétségbeestem, hiszen nem ismertem egy szakembert sem, akit kereshettem volna a problémával, azt pedig tudjuk, hogy manapság a profi szerelő megtalálása igazán nehéz küldetés. Azonban nem volt más opció, hiszen a kazáncsere fel sem merült az azzal járó költségek miatt, és persze azért is, mert nem szeretnék egy pár éves eszközt máris lecserélni, ha nem muszáj. Így hát nekiláttam a kutatásnak egy számomra megfelelő Saunier Duval szerelő után.

Egy hirdetésben bukkantam rá a vizgazfutesszerelo24.hu-ra, amiről még sosem hallottam ezelőtt. A névből adódóan is egyértelmű, hogy mi mindennel foglalkozik a cég, azonban számomra most egy profi gázszerelő megtalálása volt az elsődleges, ez az oldal pedig igazán ígéretesnek tűnt. Könnyen eligazodtam a weblapon a letisztultságának és felhasználóbarátságának köszönhetően. A cég több, mint harminc éves tapasztalattal rendelkezik, ez idő alatt pedig rengetegszer akadt dolguk már a Saunier Duval márkával. Továbbá szakembereik mindenre fel vannak készülve, hiszen folyamatosan képzik magukat a szakterület különböző részein. Ügyfélszolgálatuk 0-24-es, a nap bármely percében elérheted őket telefonon, vagy visszahívást is kérhetsz tőlük egy űrlap segítségével, ahol az elérhetőségeid és a problémád kell megadnod. Egész Budapesten, valamint Pest megye területén vállalnak munkákat, így mint „vidéki” sem kellett aggódnom, hogy Saunier Duval szerelő nélkül maradok. Mivel sürgetett az idő, és a ház megfelelő fűtöttsége forgott kockán, azonnal felkerestem őket, hiszen oldalukkal elnyerték bizalmamat. A telefonos munkatárs tájékoztatott, hogy akár egy órán belüli kiszállást is vállalnak sürgős esetekben, így igénybe is vettem ezt a szolgáltatást.

A szerelők valóban nagyon hamar kiérkeztek hozzánk. Megállapították, hogy valószínűleg a berendezés elvízkövesedése állhat a meghibásodás mögött, ami bármelyik másik kazánnál is fennálló probléma, hiszen ez a folyamatos használat és a nem megfelelő karbantartás miatt gyakran kialakulhat. Precízen és gyorsan jártak el, profi munkát végeztek alig pár óra alatt, a kazán pedig jobban szuperált, mint újkorában. Ha már helyszínen voltak, megkértem őket, hogy részletesebben átnézzék az egész berendezést, és kezelőpanel működését is ellenőrizzék, hiszen állítólag az is gyakran meghibásodhat egy ilyen készüléknél. Azonban hála égnek nem akadt más gond.

Teljes mértékben meg voltam elégedve az elvégzett munkával, és legközelebb baj esetén biztosan őket fogom hívni. Elhatároztam azonban, hogy ezentúl a problémák előzetes kiküszöbölése érdekében fel fogom keresni őket az éves karbantartással, így biztos mindig minden rendben lesz, a vizgazfutesszerelo24.hu profi szakembereinek köszönhetően.