Az őszi depresszió visszatérő veszélyeiről, mert „itt van újra”.

Szponzorált tartalom

addiktológia rehabilitáció budapest

addiktológia rehabilitáció budapest

Nem csak az az időszak tér vissza most, amikor gyakran lesz hűvös (majd idővel farkasordító hideg), és sokat esik az eső, ami lehangol és elszomorít, hanem egy olyan gazdasági válság is, amire 2009 óta nem volt példa. Sőt, inkább még akkor sem. Ez még annál is súlyosabb lehet, sajnos.

Engem mindig aggaszt a magyar alkoholisták még mindig világszinten magas száma, de mi lesz most pláne, a kilátástalan helyzetbe sodródottakkal? Pláne azokkal, akiknek eddig jól ment, de sokkszerű lesz az összeomlás… A szociális szektorban dolgozóként bár közvetlen dolgom nincs velük, de foglalkoztat a téma, így ősszel mindig gondolok erre a jelenségre és írok róla! Mi nem válogatunk alkoholisták és egyéb elesettek között, de mindig többel találkozunk ez idő tájt, az előbbiekkel.

Szerénytelenül mondom talán, de néha tényleg hasznosnak ítélem ezt, hogy írok a jelenségről, mert most például a felepulok.hu oldalra találtam rá, ami nem is tudom, eddig hogy nem került a szemem elé… Ők az addiktológia rehabilitáció budapesti nagykövetei, bár azok, akik olyan súlyos válságba kerültek, hogy elvonókúrára kell menjenek, végül egy budapestinél sokkal nyugodtabb környezetben köthetnek ki, hála a felepulok.hu oldalnak.

Lehet, hogy nem is elvonókúrát kéne írnom, még csak most tárom fel magamnak a fogalmak sajátos jelentését, amivel dolgoznak, de egyrészt azonnal meg akartam osztani ezt a találatot, másrészt arra próbálok rávenni mindenkit, hogy maga olvassa el ezen a website-on a lényeget. Mert pontosak is (nálam biztos pontosabbak), de általánosan fogalmaznak egyben, mert a betegekhez szólnak, közvetlenül.

Ők újítók! Emiatt is nehezebb visszaadnom, ami elsőre átjött tőlük – minden megoldásuk naprakész, mert beépítik a gyógyítási trendek legjobb elemeit a módszerükbe. És, mint mondtam, a budapesti jelentét csak egy dolog, de nem voltam pontos abban sem, hogy „budapesti nagyköveteknek” hívtam őket, csak azért, mert ott is rendelnek.

Szóval, „addiktológia rehabilitáció budapest” – ez a találat azért egyezett meg a neten a felepulok.hu oldal „Kapcsolat” szekciójával, mert Budapesten is tartanak állapotfelmérést és családi konzultációt. Vagy, aki egyedül indul neki a leszokásnak, annak anonim, egyéni konzultációt. A Bartók Béla utca 72-ben vannak, így fővárosi panaszosoknak könnyen elérhetők. Viszont a szálak idővel Veszprém megyébe vezetnek majd mindig. Ott is van konzultáció, az ottani bajba jutottaknak a megyeszékhelyen, valamint egy Veszprémhez közeli faluban zajlik a rehabilitáció mindenki számára. Egy hónapos tünetmentessé tételi kísérlet – magas eredményességgel. Utóbbival kapcsolatban ezt hangsúlyoznám.

Olvashattok még a honlapjukon a Minnesota-modellről, természetesen az áraikról, a visszajelzésekről, addiktológia rehabilitáció Budapesten és az ország minden részéből érkezőknek: a felepulok.hu-n!