Itt az ősz, a karácsony, de nekem már a nyaraláson jár az eszem.

Szponzorált tartalom

https://balatonpro.hu/

https://balatonpro.hu/

Még csak most kezdett igazán őszre fordulni az idő, én mégis fejben már a nyaralásnál tartok. Én igazi nyári gyereknek tartom magamat, ami abban nyilvánul meg nálam, hogy imádom a nyarat, a meleget, míg ezt a szürke, ködös semmilyen időt utálom.

Nyáron sokkal jobb az emberek kedve, sokkal szívesebben mennek mindenhova.  De ebben a szürke novemberi őszi időben, mikor már délután 17-kor sötétedik, senki sem szeretne igazán dolgozni vagy akár bárhova elmenni.

Ilyenkor az ember legszívesebben bekuckózna a szobába egy vastag pléddel és olvasna egy jó könyvet egy adag forró kakaót szürcsölgetve. Jelenleg ez a legjobb tervem. Ez az időszak nem olyan, mint a nyár, mikor mindenki tele van energiával, mindenki nyaralni, feltöltődni, pihenni megy, hogy még legyen energiája az év további részére.

Hiányzik a nyár, a meleg, a beszélgetős, sütögetős esték, a bulik, a barátaim. Most csak a hideg van, a szürke napok, de nemsokára jön a karácsony, ez valamelyest jobb kedvre derít.

Hiába kellene a karácsonyra koncentrálnom, nekem már most a nyáron, a nyaraláson jár az eszem és már most tervezgetek, már nézegetem a nyári programokat, szállásokat keresek, hiszen ezeket időben le is kel foglalni.

Idén nyáron is a kedvenc magyar helyemre megyünk, a Balatonhoz. Én imádom a Balatont, a hangulatát, az éttermeket és persze a programokat.

Idén nyárra egy különleges nyaralást terveztem, különleges programokkal, ugyanis, amikor keresgéltem a programok között, akkor találtam rá a https://balatonpro.hu/ oldalra, ahol nagyszerű ajánlatokat véltem felfedezni.

 

Itt ugyanis lehet vitorlás kirándulásokat szervezni, amikhez nem kell vitorlás jogosítvány sem. Már előre elképzeltem, milyen lesz, mikor a barátaimmal a szokásos autó helyett vitorlással járjuk körbe a nevezetességeket, elindulunk Siófokról, elmegyünk Tihanyba és ott levendula szörpöt iszunk, körbejárjuk a legjobb cukrászdákat.

 

Már alig várom a nyarat! A https://balatonpro.hu/ oldalról nagyon jó véleményeket olvastam, így biztos nagyon jól fog majd sikerülni a kis kirándulásunk is. Azt írták, hogy itt nagyon jók a vitorlások, mindegyik karban van tartva, modernek is.

Sok vendégük szokott lenni, ezért érdemes időben lefoglalni a vitorlást, mert ha csak úgy reggel oda sétál az ember, valószínűleg már nem lesz szabad vitorlásuk aznapra.

 

Itt a cégnél elég sok mindennel foglalkoznak, ahogyan írtam, van lehetőség privát vitorlás bérlésre kapitánnyal vagy anélkül, de emellett foglalkoznak mindenféle rendezvény szervezésével is.

 

Van náluk külön leány és legénybúcsú csomag, amikben már egy előre megtervezett utat kap a kis csapat, de egyébként mindenre nyitottak, a vélemények alapján ezeket lehet még variálni, személyre szabni.

Ezeken kívül mindenféle privát rendezvény lebonyolításával is foglalkoznak, így lehet náluk akár születésnapokat, diplomaosztó ünnepségeket is tartani, bármilyen évfordulót is meg lehet itt tartani.

 

De van lehetőség itt céges rendezvények lebonyolítására is. Meg van hozzá a felszerelésük, hogy a szokásos céges csapatépítőket izgalmasabbá tegyék, hiszen mindenféle vízi sporttal tudják feldobni ezeket, de ha valaki arra vágyik, akkor a szokásos csapatépítő feladatoknak is helyszínt tudnak biztosítani, mivel van konferencia termük is.

 

Már egyeztetek a barátaimmal is arról, hogy mikor menjünk nyaralni, amint meglesz a pontos időpont, le is fogom foglalni a vitorlást, ebből nem engedek. Szeretném, ha idén valami mást csinálnánk, ha új élményeket szereznénk, ebben pedig a https://balatonpro.hu/ oldal fog segíteni nekünk. Már alig várom, hogy felvegyem velük a kapcsolatot és lefoglaljam a vitorlást!