Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra az életmódváltás segítője.

Szponzorált tartalom

Aktivitásmérő, Fitnesz, sportóra

Aktivitásmérő, Fitnesz, sportóra

Újévi fogadalom gyanánt eldöntöttem, hogy ideje életmódot váltani, és tényleg áttérni az egészséges életmódra. Ebbe beletartozik a táplálkozás és a több mozgás is. Ez utóbbi mindig okozott nekem nehézségeket, mert sose voltam az a kifejezetten sportos alkat. Ahogy telt, múlt az idő, rájöttem, hogy bár nem szeretek sportolni, tudtam, hogy mégis muszáj az egészségem megőrzése érdekében. Hiszen ahogy kijártam az iskolákat, nyilván nem volt már testnevelés óra sem, így a mozgás szépen kikopott a mindennapjaimból. Pedig ez nagyon nem jó dolog. Ahogy ezen gondolkoztam, eszembe jutott, hogy jó mankó lenne az új életmódomhoz egy Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra. Viszont nem tudtam, honnan is kellene megvásárolni, mert annyi internetes oldal van, hogy elvesztem a választási lehetőségek között. Ekkor felhívtam a testvéremet, mert róla tudtam, hogy nagy számítástechnikai guru. Jól sejtettem, ő javasolta is egyből a bestmarkt.hu weboldalát. Elmondása szerint már több alkalommal rendelt innen, és eddig mindig azt kapta, amit ígértek neki. Ráadásul a cég szolgáltatásaival is meg volt elégedve. Úgy döntöttem, hogy hallgatok rá, mert egyrészt ő ért ezekhez a dolgokhoz, másrészt mert én annyira nem mozgok otthonosan a webes rendelés világában. Ilyen téren elég régimódi vagyok, én inkább ma is elmegyek egy elektronikai cikkeket árusító boltba, és az ott dolgozók véleményét kikérve választom ki a terméket, amire szükségem van. De persze ideje nekem is haladni a korral.

Amikor ellátogattam a bestmarkt.hu oldalára, hogy megnézzem az Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportórákat, akkor az tűnt fel elsőként, hogy milyen széles a termékkínálatuk. Biztos voltam benne, hogy nem lesz egyszerű a választás, de reméltem, hogy nem lehetetlen. Mivel az anyagi lehetőségeim azért korlátozottak voltak, nem rögtön a legdrágábbat szerettem volna megvásárolni. A legolcsóbbat se mertem, mert azt szerettem volna, ha az általam kiválasztott aktivitásmérő sokáig tud segíteni a sportolásban. Végül némi gondolkodás és kutatás után a választásom egy Huawei TalkBand B6 Okosórára esett, amiről azt gondoltam, hogy ár – érték arányban nekem a leginkább megfelelő lesz. Plusz bevallom, a döntésemben az is szerepet játszott, hogy akciósan tudtam megvásárolni. Én úgy vagyok vele, hogy ha az embernek van lehetősége arra, hogy egy terméket, amit amúgy is szeretne, az eredeti árhoz képest olcsóbban tud megvásárolni, akkor használja ki. Ráadásul nem is olyan kevés pénzről volt szó, majdnem 7 000 Ft – tal olcsóbban tudtam megvenni a kinézett okosórát. Nagyon örültem neki, mert egyébként is imádok spórolni. Annak külön örültem, hogy a bestmarkt.hu oldalán van értékelési lehetőség a termékek alatt. Egy ez nagyon jó útmutató szerintem a leendő vásárlóknak, hiszen a korábbi vásárlók személyes tapasztalatai alapján dönthetik el, hogy a leírtak tudatában is meg szeretnék – e vásárolni a dolgot vagy sem. Az általam kinézett okosóránál pont nem voltak még értékelések, de úgy voltam vele, hogy nekem ez tetszett a legjobban, úgyhogy legfeljebb leszek én az első, aki leírja a véleményét.

Mindenképp szerettem volna tájékozódni a fizetési módokról is vásárlás előtt. Ugyanis nekem nagyon nem szimpatikusak azok az oldalak, ahol csak előre utalással vagy bankkártyával lehet fizetni. Egyrészt az ember szerintem eleinte kicsit mindig bizonytalan egy új webshoppal kapcsolatban, másrészt bosszantó is tud lenni azért, mert velem is fordul elő olyan, hogy valamilyen okból levettem a számlámról a pénzem, és így csak készpénzzel tudok fizetni. Szerencsére láttam, hogy a bestmarkt.hu esetében lehet mind kártyával fizetni, mind utánvéttel rendelni meg a csomagot. Ennek nagyon örültem, mert bár a testvérem megnyugtatott, hogy egy megbízható oldalról van szó, mégis nyugodtabb voltam, hogy elég akkor fizetnem, amikor már a kezemben van a megrendelésem. A kiszállítási módok esetében is több lehetőség közül lehet választani. Itt is van személyes átvétel az üzletben, de nekem ez sajnos nem volt opció, mivel elég messze lakom a BestMarkt szaküzletétől. Maradt még a házhoz szállítás és a csomagpontra való szállítás. Végül ez utóbbit választottam, mert a munkaidőm miatt nekem sokkal kényelmesebb, ha akkor tudok elmenni a csomagomért, amikor nekem leginkább alkalmas. Például ebédszünetben, mert pont a munkahelyem mellett van egy ilyen csomagpont. Plusz a csomag mérete sem indokolja a házhoz szállítást, egy mosógépet például problémásabb lenne csomagpontra kérni. Ilyenkor célszerű nyilván a házhoz szállítás. Láttam a termék adatainál, hogy 12 hónapos jótállás van a kiválasztott órára. Ez azért jó, mert nem kell aggódnom, hogy ha a vásárlástól számított egy éven belül valami baja lesz az okosórámnak. Ha valami problémán akadna a termékkel, akkor sem kell kétségbeesni, ugyanis van a bestmarkt.hu – nak garanciaszervize, ahova lehet vinni a megvásárolt terméket. Ez azt jelenti, hogy csak azokat a dolgokat lehet idehozni javításra, amiket a BestMarkt – tól vásároltunk. Azonban van néhány dolog, amire érdemes odafigyelni, ha szeretnénk érvényesíteni a garanciális szervizt. Mindenképp szükséges, hogy a termékünk hiánytalanul meglegyen minden tartozékával együtt. Emellett az is jó, ha esetleg megvan a termék gyári csomagolása is, továbbá kell a számla és a garanciajegy másolata, és ki kell tölteni egy jegyzőkönyvet is fogyasztói panaszról. Ezt a bestmarkt.hu oldaláról tudjuk letölteni. Azonban vannak esetek, amikor nem lehet érvényesíteni a garanciát. Ilyen, amikor például sérül a termék, azon égésnyomok vannak, vagy látszik, hogy nem rendeltetésszerűen volt használva.

Miután leadtam a rendelést, gondoltam maradok még a weboldalon, és kicsit körbenézek, hátha látok még valami jó dolgot, ha már ilyen jó Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportórára bukkantam. Ekkor láttam, ahogy legörgettem az oldal aljára, hogy ha az ember feliratkozik a hírlevélre, akkor kap egy 1500 Ft – os kupont, amit a következő vásárlás alkalmával tud felhasználni. Nyomban fel is iratkoztam a hírlevélre, hiszen úgy voltam vele, hogy sok kicsi sokra megy. Mivel akkoriban sorra romlottak el az elektronikai cuccaim, úgy voltam vele, hogy biztosan fel fogom tudni használni a kupont a későbbiek során. Szintén az oldal alján fel van tüntetve a kapcsolat is, találhatunk ott egy telefonszámot, e – mail címet és a boltjuk elérhetőségét is. Szerencsére a rendelésem épségben és gyorsan ideért, teljesen meg voltam elégedve mindennel. Az biztos, hogy legközelebb is fogok a BestMarkt – tól rendelni, ha például elektronikai dologra van szükségem. Hálás vagyok a testvéremnek, hogy ajánlotta a céget. Nem sokkal a vásárlásom után keresett meg egy barátom Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra ügyben, mert ő is szeretett volna egyet vásárolni, úgy megtetszett neki az enyém. Természetesen egyből rávágtam a BestMarkt weboldalát, ahol aztán termékek széles választékából tud válogatni. Ő is egy olyan típust választott, mint én, és mondta, hogy bestmarkt.hu – nak is elkötelezett vásárlója lesz.