A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata című könyv

Szponzorált tartalom

Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata

Nem is gondolnánk, hogy milyen sok történelmi tényt hallgatnak el előlünk. Pedig A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata nevű mű pont erről szól.

Dr. Sam Osmanagich szerint érdemes bepillantást nyernünk ebbe a világba. Nem csupán azt tudhatjuk meg, hogy a világon hol vannak még ilyen rejtélyes építmények, hanem azt is, hogy milyen energiamező található körülöttük. Kiderül, hogy milyen formában kellene átírni a történelmet.

A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata című könyv információi alapján rájöhetünk arra, hogy energetikai értelemben milyen szerepük volt ezeknek az építményeknek. Bepillantást nyerhetünk az építők hitvilágába is. Így kiderül majd, hogy milyen formában léteztek az ősi civilizációk.

A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata könyv szerint az is fontos, hogy ezeknek az információknak a tudatában képesek legyünk megtalálni az egyensúlyt az anyagi és a szellemi világ között. A megrendelés az Angyali Menedék weboldaláról csak pár kattintást igényel.