Ubuntu, a jövő társadalma

Ubuntu

Ha végignézünk a mai világon, akkor nagyon hamar rájöhetünk arra, hogy valami nincs teljesen rendben. Miért jó a hatalomnak, ha mindenki retteg és az életét tönkretéve rohan a pénz után? Egy boldog és kiegyensúlyozott társadalom nem tudna több értéket teremteni? Sajnos az irányító erők nem így látják és mindent megtesznek, hogy a befolyásukat megtartsák. Az Ubuntu könyv részletesen tárgyalja a rendszer felépítését és az elvetésének lehetőségeit.

Mert van erre megoldás, csak akarnunk kell a változást. A legtöbben ugyanakkor még csak meg sem próbálják, mert annyira belefásultak mindenbe. Az Ubuntu egy afrikai kifejezés és filozófia is egyben. Megoldást ad arra, hogyan vessük el a jelenlegi társadalom negatívumait úgy, hogy minden jelenlegi kényelem megmaradjon.

Ez már igazán érdekelheti az embereket, hiszen arról van szó, hogy egy új szintre emelhetnénk a létünket. A pénz, mint kordában és rabszolgasorban tartó energia, teljesen felesleges az Ubuntu szerint. Nyerjük vissza a szabadságunkat, az életünk feletti irányítást és legyünk ismét szabadok!