A pezsgő boltot látni kell!

Pezsgő bolt

Szeretné a vendéglőjét a legjobb magyar pezsgővel ellátni? Olyan különlegességeket is szívesen látna a vendégei előtt, amilyeneket nem lehet bárhol megtalálni? A pezsgő bolt repertoárjában az összes változatot megtalálja, ami Törley. Bár ez az üzlet elsősorban a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont tárlatain résztvevő látogatóknak nyílt meg, mint szuvenír bolt, telefonos egyeztetés után, nagyobb tételben is lehet vásárolni.

A kiváló árak mellett, a pezsgő bolt egyik nagy előnye az óriási választék, hiszen itt az úgymond „standard” fajták mellett, a ritkább, különlegesebb italok is megvásárolhatóak. Többféle kiszerelésű termékeket lehet választani, a 2 decistől kezdve a 3 literesig.

A pezsgő bolt kiváló hely szuvenír vásárlására, hiszen a finom italok mellett, a pezsgőzéshez használatos tárgyak, valamint a Törley logóval ellátott ruhaneműk, ajándéktárgyak is megvásárolhatóak. A bolt látogatásával és nyitvatartási idejével kapcsolatosan, bővebb információkat olvashatnak az érdeklődők a torleymuzeum.hu weboldalon.