Szolárium és egészség: mi az igazság?

Szponzorált tartalom

Szolárium

Napjainkban is sokszor hallható, amikor szeretne elkezdeni szolizni valaki, hogy nagyon vigyázni kell, hiszen ez ártalmas lehet a bőrnek. Azonban a modern berendezéseknél ez nincs így, főleg akkor, amikor az illető mértékletesen teszi ezt és vigyáz magára, illetve betart bizonyos szabályokat.

Szolárium és egészség nem kell, hogy egymást kizárja: https://www.hollandimpex.hu/informacio/blog/segitsd-vendegeidet-a-boruk-vedelmeben. A legfontosabb, amit valaki tehet, hogy vigyáz magára és néhány dolgot szem előtt tart.

Amikor elmegy szolizni bárki, akkor csakis a szakképzett személyzettel működtetett szoláriumok jöjjenek szóba! A profik pontosan tudják, hogy kinek mire van szüksége, figyelembe véve a kort, bőrtípust, egyéni érzékenységet és sok minden mást.

Sőt, a szakemberek tanácsot is adhatnak, ezért a kliens idővel szinte mindent tudni fog, ami érdekelheti és aminek mindig hasznát veheti. Azt még nem szabad elfelejteni, hogy kezdetben csakis rövid ideg érdemes szolizni. A fokozatosság és a mértékletesség az egészséges barnulást illetően itt is érvényesek.