Hasznos a medencefesték igénybevétele

Szponzorált tartalom

Medencefesték

Takaros otthonra vágyunk mindnyájan, a szerencsésebbek kertes házban, úszómedencével is rendelkeznek. Azonban ezt a kellemes helyet rendben kell tartani, ami nemcsak a takarításból áll, hanem bizonyos időközönként a festést is el kell végezni.

Ehhez való a medencefesték valamelyik kiváló típusa, ami megvásárolható a festekarena.hu webáruházból. Elsősorban kültéri beton, vakolat, valamint egyéb nedvszívó építőipari felületek bevonására optimális az Izofix Aqua medencefesték, ami most 10%-os kedvezménnyel érhető el.

Előnyösen alkalmazható víz alatti betonfelületek festésére, mivel elhanyagolhatóan a vízfelvétele. Enyhén lúgos diszperzió a kötőanyaga, tehát megfelel lúgos kémhatású beton- és vakolatfelületek bevonására. Az alkalmazása előtt, az esetleges laza részeket mechanikai úton el kell távolítani, majd az egész lefestendő felületet portalanítani.

Medencék felújítása esetében, a régi felület csiszolása és tisztítása után ajánlott felvinni a medencefestéket. Jó minőségű alapanyaggal lesz kifogástalan a végeredmény.