Szponzorált tartalom
Mindenhonnan csak az egészséges táplálkozásról hallani. Aki kiejti a száján a szalonna szót, azt egyből kikiáltják eretneknek. Pedig ebben az esetben is érvényes a mértékletesség szabálya.
Zsírokra szüksége van a szervezetnek, mindegy milyen formában vannak jelen az ételeinkben. A lényeg, hogy tudjuk hol a határ, különben jön az elhízás, a rosszullét, az émelygés, amit a falánkságunknak köszönhetünk, a nehéz ételek esetében.
Az igazi füstölt házi szalonnát már évtizedek óta fogyasztják, de még nem halt bele senki. A disznótor után mi magunk is elkészíthetjük. Csupán oda kell figyelnünk a sózásra és a füstölés módjára.
Hogyha megvan a megfelelő szakértelem és a szükséges eszközök, akkor nemsokára fenséges lakomában lehet részünk. Nincs is jobb lakoma egy magyar embernek, mint a friss fehér kenyér, ropogós lila hagyma és a vajszerű házi szalonna. Hogyha szeretnénk megkóstolni milyen a valódi szalonna mesterséges ízesítők nélkül, akkor a kolbaszaruhaz.hu weboldalról rendelhetünk néhány kattintást követően.