NKH vizsga több gépcsoportra

Kiváló tanfolyamok

Amennyiben már korábban megszereztünk egy nehézgép- vagy könnyűgépkezelő vizsgát, illetve bármilyen más gépjárműre vonatkozót, akkor az OKJ diploma birtokában az iskolánk további lehetőségeket kínál.

Az NKH vizsga megszerzése lehetséges emelőgép, földmunkagép vagy targonca gépcsoportokra egyaránt. Egy-egy ilyen képzés elsajátításával nagyban nőhet az esélyünk a munkaerőpiacon.

Akik kérdőn állnak, hogy lehetséges-e egyszerre akár több tanfolyamot is elvégezni, van egy jó hírünk, miszerint a legújabb törvények szerint már erre is van lehetőség. Az NKH vizsga felkészülésekor érdemes több gépcsoportot összekapcsolni, így akár mindháromra megszerezhetjük a jogosító okiratot.

A NKH vizsga elvégzése előtt jelentkezni kell a tetszőleges tanfolyamra és meghallgatni a szükséges órákat, amelyeknek elegendőnek kell lenniük a sikeres teljesítéshez. A megszerzett jogosítványt 30 napon belül kiállítjuk. Kérdéseivel forduljon a sokat tapasztalt munkatársainkhoz bizalommal, mivel egészen biztosan kielégítő választ fog kapni a szolgáltatásainkkal kapcsolatban!